Naše logo - kliknutím se přesunete na úvodní stranu. Areál Tenis Rožnov se nacházejí v prostorách Rožnovského parku a sousedí s Valašským muzeem v přírode.K dispozici máme 5 dvorců vynikající kvality.Hraje se u nás velice oblíbená sezóní záležitost nazvaná Rožnovský Žebříček.Pořádáme několik akci a turnajů pro amatérské tenisty a tenistky.Účást na akcích bývá veliká a účastní se i hráči z jiných měst. Vše se po turnajích oslavuje dobrým pitím a širokým sortimentem v našem občerstvení. Můj e-mail je tumi@tumi.cz, pokud máte nějaký dotaz kontaktujte mě prosím.

Žebříčkové a amatérské turnaje 2004

Probaltape Cup 31.7.2004

V sobotu 31.7. za krásného letního počasí se konal na zdejších dvorcích již tradiční PROBALTAPE CUP. Turnaje se zůčastnilo celkem 26 hráčů bez rozdílu pohlaví, věku či váhy. Po litých bojích v základních skupinách a vyřazovacích zápasech v osmi a čtvrtfinále se mezi nejlepší čtyři probojovali Goláň, Žárský, Turza a Fiurášek R. Jelikož Doktor nezvládl nadějný náskok nad Richardem (vedl 6:2, aby prohrál 6:7), finále si zahráli Žárský s Fiuráškem. Vítězství nakonec dlouho do noci oslavoval Richard, leč třeba podotknout, že ani ostatní účastníci a jejich fanoušci nikterak netruchlili a slavili spolu s vítězem.
K dobré náladě přispěla rovněž cimbálová muzika POLAJKA. Na snímcích vidíte finalisty před svým duelem, vítěze s trofejí, reflekovou situaci v šachové partii mezi Valigurou a Malinou a Jardu s Květou při volné zábavě (porážky na dvorci odčinil vítězstvím na „tanečním parketu“).
Autor článku: Jiří Maléř 


< Zpět na přehled všech turnajů v roce 2004

Aktuality/Úvodní strana
Akce a Turnaje - rozpis
Zázemí
Občerstvení
Ceny za pronájem dvorců
Kontakty na nás
Vzkazník - Návštěvní kniha
Legendy/Legendky - Top 10 Muži/Ženy
Pořadí Rožnovského žebříčku
Žebříčkové a amaterské turnaje
Info o zápasech žebříčku
Info o hráčích žebříčku
Fotky z turnajů a akcí
Archiv výsledků minulých sezón



Právě on-line:
Celkem návštěv: